onzeditjesendatjes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
    
   
   
   
   
   
  CURRENT MOON

  kindertijd
   
  In mijn kindertijd speelde ik met deze popjes. Geen wonder dat ik zo'n voorliefde heb voor klein, priegelig en poppenhuis. Ze vertegenwoordigen een hele hofhouding van een koninginnetje. Samen met zus Anneke beleefde ze hele avonturen, gingen op reis naar de hofhouding die zij had en kregen regelmatig nieuwe oudfits. 
  Het is echt hoogtijd dat ze een waardige plek krijgen - nu zitten ze nog in een oude vissenkomdoos - bepaald niet comfortabel vrees ik.
  Ik ben in de loop der tijd zo'n 5 of 6 keer verhuisd. Deze doos dus ook.
  En de laatste jaren staat ie achter t schot op zolder. Als die in mijn handen loopt geeft dat altijd weer zo'n warm gevoel: wat was t toch leuk en wat zijn ze toch mooi. Weg gooien is geen optie dus maar weer terug in de doos.
   
  Bij de kringloopwinkel vond ik een mooie schilderijlijst die precies goed is voor dit project. Samen met Markus een kast er achter gebouwd. Stoffering er in en nu dus gaan inrichten. Nog wel verlichting gaan kopen ervoor.
  en een keuze maken voor de achtergrond: dat is nog wel een dilema: heb 2 varianten gemaakt en kan - uiteraard - niet kiezen.....
   
  of toch die andere:
   
  Nog genoeg te doen voordat ik een definitieve keus ga maken......
  Zo, ongeveer, gaat het worden:
   
  En zoals altijd met foto's van mijn werk: zie nu wat ik toch echt anders wil hebben - al die kantjes zijn ff iets te veel. 
  Kortom: wordt vervolgd.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl